Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU ’NU OKUL PAYDAŞLARIMIZ İLE ELELE VEREREK; Temel Eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, ortaöğretim kurumlarınca öğrencisi tercih edilen, Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, Çağdaş, Bilgili, Katılımcı ve Aydın, Doğal Çevrenin Eğitimin Bir Parçası Olduğunun Bilincinde, Öğrenmeyi ve Davranışı Temel Gereksinim Sayan Bireyler Yetiştiren, Alanya’nın eğitimdeki en güçlü kurumu yapmaktır

Misyon: BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNE FIRSAT TANIMAK, ONLARA GELECEĞİN GEREKSİNİMLERİNE YANIT VERECEK MESLEKİ BECERİLERİ KAZANDIRMAK, SAĞLIKLI İLETİŞİM KURABİLEN, SORUMLULUK ALABİLEN, KENDİSİYLE VE TOPLUMLA BARIŞIK, MİLLİ DEĞERLERİNİ KORUYABİLEN, ATATÜRK İLKELERİNE VE LAİK CUMHURİYETE SAHİP ÇIKAN, ÖZGÜR, DEMOKRAT,GİRİŞKEN VE DİNAMİK NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: ELEKTRİK - KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Kütüphanemizde 3511 adet kitap bulunmaktadır.

WEB - https://alanyacumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Demirtaş Mahallesi Tokuşlar Caddesi Alanya/ANTALYA

Öğretim Şekli :NORMAL -TAŞIMALI

Yerleşim Yeri - Demirtaş Mahallesi

Adres - Demirtaş Mahallesi Tokuşlar Caddesi Alanya/ANTALYA

Ulaşım karayoluna 1.2 km içeride

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 157 km İLÇE MERKEZİNE 27 km UZAKLIKTADIR.